Camento Larm-Hemlarm-kameralarmCamento Security
 
Larm-Hemlarm-Kameralarm Fyndhörnan Säkerhetsanalys Larmtillbehör Powermax+ Larm Powermax Pro Larmtillbehör Powermax Pro Larm Powermaster-10 Larmtillbehör Powermaster-10 Larm med GSM Ontech Utrymningslarm Sirener Blixtlampor och strålkastare Larmtillbehör övrigt Överfallsskydd Kameror med tillbehör Timer Ficklampor Batterier Reservkraft Larminstallation Larm med serviceavtal Larm till larmcentral Försäljningsvillkor Support Lediga jobb Kontakt Länkar Önskemål Nyheter Logga in Referenser

Blixtlampor och strålkastare

 

Bild Blixtlampa SL-2B Blå

BLIXTLAMPA

SL2-B BLÅ

 

 

Blixtlampa SL-2B Blå i robust utförande för inom- eller utomhusmontage.

Blixtlampan passar bra till att förvarna om någon obehörig kommer i närheten av ditt hus, kontor eller annat som du vill bevaka. Blixtlampan får uppmärksamhet av grannar och förbigående i dess närhet. Ett tydligare signalement på eventuell tjuv blir också till fördel. Eftersom kåpan är blå kan inkräktaren tro att polis är på väg.

I kombination med talande siren och yttre larmkontakter kan man få ett effektivt skydd för utomhusbruk. Önskas installation kan vi bistå med detta. Monteringen sker normalt på vägg stående med väggfäste.

 

 

Blixtljustyp Runtomstrålande
Ljuskälla Dubbelblixt
Ljusintensitet 7 Joule
Blinkhastighet 30-90 blixtar/minut, valbart
Livslängd >20.000.000 blixtrar
Spänning 12 VDC
Ström 1,36 A
Färg Orange finns även, röd, blå och klar
Arbetstemperatur -40 till +55 grader C
Kapslingsklass IP 65
Dimensioner 140 x 133 mm

 

 

Artikelnr. 450052

 

Pris: 590 :-

 

Köp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild Blixtljus XFD

 

BLIXTLAMPA

XFD

 

 

Blixtlampa XFD med mycket hög ljusintensitet. Modellen XFD är av typen runtomstrålande blixtljus på 2,5 Joule. Enkelblixt som ger all ljusenergi vid ett blixttillfälle. Blixtlampan passar bra till att förvarna om någon obehörig kommer i närheten av ditt hus, kontor eller annat som du vill bevaka. Blixtlampan får uppmärksamhet av grannar och förbigående i dess närhet. Ett tydligare signalement på eventuell tjuv blir också till fördel. I kombination med talande siren och yttre larmkontakter kan man få ett effektivt skydd för utomhusbruk. Önskas installation kan vi bistå med detta. Monteringen sker normalt på vägg stående 

med väggfäste genom 2 skruvhål i botten. Kabelanslutning via 10 mm hål centralt i bottendelen. Räfflad lins i polykarbonat. Finns även för fordonsutförande och med andra spänningar. Desto högre spänningar desto högre ljusintensitet. Beroende på färg av linsen ökar även ljusintensiteten. Finns även som roterande, blinkande, eller statiskt lysande varningsljus med glödlampa eller kraftiga LED-lampor. Väggfäste och andra tillbehör som stolpe, galler, magnetfot, ciggkontakt sälj seperat mot begäran.

 

 

Blixtljustyp Runtomstrålande
Ljuskälla Enkelblixt
Ljusintensitet 7 Cd, 2,5 Joule
Blinkhastighet 60 blixtar/minut
Livslängd >20.000.000 blixtrar
Spänning 12 VDC
Ström 330 mA
Färg Röd finns även, orange, blå och klar
Arbetstemperatur -40 till +55 grader C
Kapslingsklass IP 65
Dimensioner 102 x 79 mm

 

 

Artikelnr. 45,0060

 

Pris: 1300 :-

 

Köp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild Blixtljus XFL

 

BLIXTLAMPA

XFL

 

 

Blixtlampa XFL med mycket hög ljusintensitet. Modellen XFL är av typen runtomstrålande blixtljus på 11 Joule. Dubbelblixt som ger extra uppmärksamhet och som även syns ovanifrån. Blixtlampan har en Fresnel-lins som ger extra brytning och ljusspridning. Blixtlampan passar bra till att förvarna om någon obehörig kommer i närheten av ditt hus, kontor eller annat som du vill bevaka. Blixtlampan får uppmärksamhet av grannar och förbigående i dess närhet. Ett tydligare signalement på eventuell tjuv blir också till fördel. I kombination med talande siren och yttre larmkontakter kan man få ett effektivt skydd för utom-husbruk. Önskas installation kan vi bistå med detta. Monteringen sker normalt på vägg stående med väggfäste. Finns även för fordons-utförande och med andra spänningar. Desto högre spänningar desto högre ljusintensitet. Beroende på färg av linsen ökar även ljusintensiteten. Väggfäste och andra tillbehör som stolpe, galler, magnetfot, ciggkontakt sälj seperat mot begäran.

 

 

Blixtljustyp Runtomstrålande
Ljuskälla Dubbelblixt
Ljusintensitet 7 Joule
Blinkhastighet 30-90 blixtar/minut, valbart
Livslängd >20.000.000 blixtrar
Spänning 12 VDC
Ström 1,36 A
Färg Orange finns även, röd, blå och klar
Arbetstemperatur -40 till +55 grader C
Kapslingsklass IP 65
Dimensioner 140 x 133 mm

 

 

Artikelnr. 45,0070

 

Pris: 1900 :-

 

Köp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild Blixtljus Inferno strobocop

 

BLIXTLJUS

INFERNO STROBOCOP-10

 

 

Blixtljus Inferno Strobocop-10 är en mycket kraftfullt blixtljus som är designad för att driva ut inbrottstjuvar och därmed avbryta inbrottsförsök. Strobeljuset 

blixtrar med oregelbunden frekvens för att öka disorienteringseffekten. Kan med fördel kombineras med Inferno sirenen för ett mer kraftfullt skydd. Uttag med kontakt som startar blixtljuset vid bortryckning. Bygel ingår. 1,5 m kabel med stickkontakt. Modellen har utgått, kommer ny version med LED

 

 

Ljuskälla Enkelblixt strobeljus
Blixtfrekvens 7-12 blixtar / sek. reglerbart
Spänning 230 VDC
Ström 10 A
Vikt 5 Kg
Färg Ljusgrå
Dimensioner 620 x 240 x 200 mm

 

 

Artikelnr. 45.0100

 

Pris: 5700 :-

 

Köp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild Strålkastare med IR-Detektor 500 W

 

STRÅLKASTARE MED IR-DETEKTOR

400 W

 

 

Strålkastare med IR-detektor 400 W passar bra till att förvarna om någon obehörig kommer i närheten av ditt hus, kontor eller annat som du vill bevaka. Strålkastaren får uppmärksamhet av grannar och förbigående i dess närhet. Ett tydligare signalement på eventuell tjuv blir också till fördel av strålkastaren. Strålkastaren kan ta upp till 400 W som ger ett tillräckligt starkt ljussken. I kombination med talande siren och yttre larmkontakter kan man få ett effektivt skydd för utomhusbruk. Den inbyggda IR-detektorn kan man justera känslighet, avstånd och ljusförhållande. IR-detektorn samt strålkastaren är justerbar. 

Halogenlampan är enkel att byta ut. Önskas starkare strålkastare finns det i vårt sortiment upp till 3500 W. Strålkastaren är lätt att koppla in. Önskas installation kan vi bistå med detta.

 

 

Spänning 230 VAC
Effekt 500 W
Funktion Rörelsedetektor (IR)
Inställningar IR-detektor Avstånd, känslighet, ljusförhållande
Bevakningsvinkel 180 grader
Räckvidd IR-detektor 12 m
Kapslingsklass IP 44
Lamptyp Halogen
Färg Svart

 

 

Artikelnr. 1601,6000

 

Pris: 279:-

 

Köp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild IR-Detektor 230 V

 

IR-DETEKTOR 230 V

DIEHL

 

 

IR-Detektor DIEHL är en rörelsedetektor som kan kopplas till valfri utrustning. Detektorn passar bra till att förvarna om någon obehörig kommer i närheten av ditt hus, kontor eller annat som du vill bevaka. Detektorn får uppmärksamhet av grannar och förbigående i dess närhet. Ett tydligare signalement på eventuell tjuv blir också till fördel om detektorn kopplas in till en lampa. Detektorn kan ta upp till 1000 W som ger ett tillräckligt starkt ljussken om en lampa ska inkopplas.

I kombination med talande siren och yttre larmkontakter kan man få ett effektivt skydd för utomhusbruk. IR-detektorn kan man justera känslighet, avstånd och ljusförhållande med. IR-detektorn är justerbar. Önskas installation kan vi bistå med detta.

 

 

Bevakningsvinkel 200 grader
Räckvidd 12 meter
Aktiveringstid 10 sekunder till 15 minuter
Dygns-/mörkerdrift Manuell tändning
Spänning 230 V
Belastning Max 1000 W/600 VA
Kapslingsklass IP 44
Färg Vit
Dimensioner 48 x 62 x 100 mm

 

 

Artikelnr. 23,0200

 

Pris: 59:- (ord. pris 250:-)

 

Köp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camento Security

Telefonnr. 08-724 74 64

Mobiltelefonnr. 070-936 99 94

Öppettider: Måndag-Fredag 10:00-18:00, Lördag 11:00-16:00, Söndag Stängt

E-mail: sales@camentosecurity.se